3 unieke vormen van een koffiebar op locatie

De koffiebar op locatie is inmiddels al wel een bekend fenomeen. Daar hoeven we dus geen artikel meer aan te wijden. Sterker nog: de koffiebar op locatie is een graag geziene gast bij ieder groot kantoorpand. Ook op festivals komt er altijd wel minimaal eentje terug. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer plekken en evenementen waar je een koffiebar neer kan zetten. Bijna iedereen drinkt ten slotte koffie. Daarom zetten we 3 unieke vormen van een koffiebar op locatie voor je op een rijtje.

In een pretpark bij een bijzonder thema

Veel pretparken hebben jaarlijks terugkerende thema’s. Denk hierbij aan de wintereditie van de Efteling of de Walibi Fright Nights. Natuurlijk wil je op deze evenementen ook jouw koffie schenken op een manier die helemaal bij het evenement past. Wil je varianten met glühwein of juist met pompoen voor Halloween? Dan is een koffiebar op locatie een goede optie.

Bij een sportevenement van jouw vereniging

Iedere sportvereniging organiseert wel een jaarlijks uitje of activiteit. Wat echter vaak voorkomt, is dat dit soort activiteiten na verloop van tijd gaan vervelen. Zolang je geen aanpassingen aan het evenement doet, of het niet op de een of andere manier bijzonder maakt, zal het zijn schoonheid verliezen. Je voelt hem natuurlijk al aankomen: dit kan je makkelijk doen met een koffiebar op locatie! Wie je doelgroep ook is, er is altijd wel iemand op het evenement die van koffie houdt.

Een koffiebar op locatie bij een lezing of demonstratie

Misschien een beetje een gekke suggestie op het eerste gezicht, maar toch: een koffiebar bij een demonstratie is nog helemaal geen gek idee. Demonstraties zijn vaak enigszins controversieel en worden daarom vaak opgebroken wanneer de sfeer te grimmig wordt. Een koffiebar op locatie zorgt er over het algemeen voor dat de sfeer goed blijft. ‘Het was een hele vredige demonstratie, ze hebben zelfs voor koffie gezorgd!’ is misschien wel iets wat je iemand gaat horen zeggen. Het proberen waard, vind je niet?