Autoruit vervangen | Veilig onderweg

Schade aan de autoruit is snel gebeurd. Wanneer er een klein steentje door de lucht vliegt op de snelweg en op uw ruit beland is de kans op een sterretje vrij groot. En soms denken mensen dat dit niet zo veel kan doen. Maar dat is dus het gevaar! Een klein sterretje in de ruit wordt steeds groter door de wisseling van temperaturen. Uiteindelijk kan er zelfs een barst in de ruit komen. Wacht dus niet te lang met het laten repareren van een klein sterretje. Dat is een stuk veiliger en het scheelt veel meer geld in vergelijking met een autoruit vervangen.

Een sterretje repareren

Een sterretje is een kleine barst in de ruit. Wanneer we dit opvullen met speciale ruitvloeistof kunnen we er voor zorgen dat u er bijna niks meer van ziet. Het grootste voordeel van dit opvullen is dat de uitbreiding van het sterretje wordt tegengegaan. Dit scheelt een hoop tijd en geld en bevordert de veiligheid van de ruit weer tot een normaal niveau.

Het vervangen van de ruit

Wanneer er te lang gewacht is met het repareren van een sterretje kan deze zijn uitgegroeid tot een barst. Wanneer dat het geval is kan het tot gevaarlijke situaties leiden. Zorg er dus voor dat een ruit met een barst zo snel mogelijk vervangen wordt! Omdat een barst niet meer te vullen is moet de volledige autoruit vervangen worden. We doen dit met uiterste precisie en we gebruiken een ruit die van dezelfde kwaliteit is als die van de fabriek. Verder zullen wij de eventuele systemen die in de ruit geïnstalleerd zijn uitgebreid testen zodat deze gewoon functioneren zoals ze moeten functioneren. Voor meer informatie over onze werkzaamheden met betrekking tot uw autoruit kunt u onze website bezoeken of contact met ons opnemen. Wij hopen u snel te kunnen helpen!