Autoschade in Nieuwkoop

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Of u nou tegen een paaltje bent aangereden, of er is iemand tegen u opgeklapt, schade is altijd vervelend. Het ziet er niet mooi uit en kan bovendien gevaarlijk zijn voor u en uw medeweggebruikers. Een ster in de ruit lijkt niet veel kwaad te kunnen doen, maar kan al snel uitgroeien naar een grote barst. Als u Autoschade in Nieuwkoop heeft gereden is het daarom van belang om zo snel mogelijk bij ons langs te komen zodat wij u weer zo snel mogelijk de weg op kunnen sturen!

Over ons

Met al ruim 30 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van het herstellen van blik- en bumperschade. Ons schadeherstelteam is in staat om alle zichtbare schade aan de buitenkant van uw auto te herstellen. Met onze ervaring weten wij wat onze klanten van ons verwachten. Om u de beste service te bieden staat communicatie met de klant bij ons hoog in het rijtje. We begrijpen dat u op de hoogte wilt blijven en inzicht wilt krijgen in de situatie. Om de autoschade in Nieuwkoop zo snel en milieuvriendelijk te herstellen, worden afvalstoffen gescheiden afgevoerd en gerecycled. Dit zorgt ervoor dat we u kunnen helpen, maar ook onze medewerkers in een gezonde werkomgeving kunnen laten werken.

Soorten schade

Ons schadeherstelteam verricht spuitwerk, uitdeuken zonder spuiten of ander schadeherstel, zoals een kapotte ruit. Onze gediplomeerde monteurs herstellen alle schade aan uw auto / bedrijfswagen of vrachtwagens. Wij snappen heel goed dat u uw auto dringend nodig heeft en eigenlijk geen tijd heeft om naar de garage te gaan, daarom herstellen wij kleine schade aan uw auto binnen 1 dag!

Contact

Mocht u schade in Nieuwkoop hebben gereden, of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen, kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen!