Autoschade Nieuw-Vennep

Voor autoschade Nieuw-Vennep is het handig om direct even langs de garage te gaan, indien dit mogelijk is natuurlijk. Dan kunnen professionele monteurs meteen even kijken of er iets beschadigd is. In sommige gevallen lijkt de autoschade Nieuw-Vennep misschien mee te vallen, maar is er binnenin een belangrijk onderdeel beschadigd geraakt wat kan leiden tot meer schade of zelfs gevaarlijke situaties. Dit wil je natuurlijk voorkomen, dus raden wij je aan om even langs te komen bij een garage.

Gespecialiseerde garage voor autoschade Nieuw-Vennep

Onze garage in Ter Aar is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten autoschade Nieuw-Vennep. Denk hierbij aan lakschade, ruitschade, blik- en bumperschade, etc. Naast auto’s, repareren wij ook andere voertuigen, zoals vrachtwagens en motoren.

Wij streven er naar om de schade zo snel mogelijk te repareren. Uiteraard gaat kwaliteit voor kwantiteit, maar we zijn ervan bewust dat de auto een onderdeel is van het dagelijks leven. Daarom is het wel zo fijn als je zo kort mogelijk jouw auto kwijt hoeft te zijn.

Verder zijn wij ons ook bewust van het milieu, omdat wij van mening zijn dat we met z’n alle moeten proberen om een steentje bij te dragen. Door middel van het scheiden van afvalstoffen wanneer we ze afvoeren en het recyclen van producten en afval proberen wij bij te dragen aan een betere wereld voor iedereen.

Contact opnemen over autoschade Nieuw-Vennep

Als je vragen hebt over autoschade Nieuw-Vennep dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het mogelijk om het contact formulier in te vullen.

Als je een afspraak wilt inplannen dan kan je het beste even bellen tijdens onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 13:30. Op zondagen zijn wij gesloten.