Autoschade Uithoorn

Het oplopen van autoschade Uithoorn is vreselijk vervelend. Voor je eigen veiligheid is het een goed idee om de schade te laten inspecteren. In sommige gevallen kan het namelijk erg gevaarlijk zijn om met een kapotte auto de weg op te gaan.

Het is logisch dat je voor autoschade Uithoorn een garage in de buurt zoekt die je goed kan helpen. Stop nu met zoeken en kom langs bij onze garage in Ter Aar. Wij zijn al meer dan 30 jaar een begrip in deze regio en staan bekend als specialist op het gebied van deskundig schadeherstel.

Autoschade Uithoorn reparatie

Bij ons kan je terecht met autoschade Uithoorn. Het maakt niet uit wat voor soort schade het is, al is het ruitschade, lakschade, blikschade of iets dergelijks. Wij zorgen er voor dat jou auto weer zo goed als nieuw wordt afgeleverd. Wij streven naar perfectie en kwaliteit. Daarom zijn onze monteurs ervaren en hebben ze de juiste opleidingen gevolgd.

Ons doel is om jou zo snel mogelijk weer de weg op te sturen met een gerepareerde auto. Als er sprake is van kleine schade dan kan je meestal dezelfde dag weer de weg op. Maar wanneer er sprake is van complexere, grote schade dan kan het wat langer duren. Daarom hebben wij een haal en breng service in het leven geroepen. Daarnaast hebben we ook een leenauto waar gebruik van gemaakt kan worden.

Meer informatie over autoschade Uithoorn

Als je vragen hebt of meer informatie wilt hebben over autoschade Uithoorn dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het mogelijk om het contact formulier in te vullen.

Als je een afspraak wilt maken kan je het beste even bellen tijdens onze openingstijden. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 13:30.