Autoschade zelf betalen is geen pretje

Vorige week heb ik per ongeluk schade gereden aan mijn auto. Nu moest ik mijn autoschade zelf betalen en hier baalde ik nogal van. Ik ben verschillende garages langs gegaan, maar niemand vond ik geschikt om mijn auto te repareren. Ik moest de autoschade zelf betalen, omdat het mijn eigen domme fout was. Ik ben namelijk met een bloedvaart tegen een boom aangereden. De verzekering dekte dit niet. De meeste garages waar ik langs ben geweest, waren erg duur. Ze vroeg de meest grote getallen toen ik met een deukje aankwam. Ik heb ook al het internet afgezocht, om te kijken of ik zelf de deuk kon wegwerken. Maar alle trucjes die hier staan werken niet.

Betaalbare garage

Uiteindelijk kwam ik uit bij een betaalbare garage. Zij hebben mijn auto weer opgelapt. Je ziet haast niet dat er een deuk heeft gezeten op de plaats waarmee ik de boom heb geraakt. Dit bedrijf is erg professioneel en leveren ook zulke resultaten. Ik moest dan de autoschade zelf betalen en dit zorgde ervoor dat ik erg oplette waar ik mijn geld aan uitbesteden. Niet elke garage is even betrouwbaar. Soms kunnen ze dan wel een goedkope prijs hebben, maar dan zit er vaak iets niet helemaal snor. Vorige keer moest ik ook de autoschade zelf betalen. Dit heb ik toen laten doen door een goedkoop bedrijf, maar na twee weken was de schade alweer zichtbaar. Daar was ik natuurlijk niet helemaal van gediend en ben dus ook teruggegaan. Echter zeiden ze dat ze niet deden aan geld retour doen of om er nog een keer naar te kijken. Later las ik op internet dat zij enkel slechte recensies hadden.

Contact

Moet jij ook je autoschade zelf betalen? Ga dan eens een bezoekje brengen aan de betaalbare garage. Ook kan je de website bezoeken van ze.