Bandoven aanschaffen

Een bandoven is een oven waarbij producten, door middel van een lopende band, door de oven worden vervoerd. Dit soort ovens zijn het beste te gebruiken in productieprocessen waarbij automatisering een rol speelt.

De bandoven is een goede manier om snel warmte toe te voegen aan een product. Door de continue beweging op de loopband kan je eenvoudig producten verwarmen. Het materiaal van de band zelf kan verschillen afhankelijk van de toepassing en het product.

Bandoven op maat

Bij ons kan je een bandoven aanschaffen met een moderne uitstraling en uitstekende prestaties. Door de ontwikkelde technologie is de oven betrouwbaar en compleet met een duurzaam energiegebruik. De oven heeft een maximale temperatuur van 500 graden Celsius. Er zit een zogenaamde fail-safe thermostaat op de oven die ervoor zorgt dat de temperatuur niet te hoog kan worden.

Verder kan je de bandoven geheel samenstellen naar jou eigen wensen en voorkeuren. Je kan kiezen uit een uitgebreid pakket, zodat je zeker weet dat het ook van pas komt in jou productieproces. Daarnaast zijn er allerlei systemen geïmplementeerd in de oven om ervoor te zorgen dat de veiligheid en efficiëntie worden gewaarborgd. Denk hierbij aan ventilatoren, isolatie, frequentie regelaren, instelbare luchtsnelheid, etc.

Aangezien wij al meer dan 100 actief zijn als internationale industriële onderneming weten wij precies hoe wij jou kunnen helpen. Naast bandovens houden wij ons ook bezig met andere soorten machines in het productie proces. Zo kan je denken aan sproeitunnels, poedercabines, waterschermcabines, kettingbanen en nog veel meer, om even een paar voorbeelden te geven.

Contact opnemen over de bandoven

Als je vragen of opmerkingen hebt over de bandoven dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen.