Barista cursus – voor het lekkerste bakje koffie

Een lekker kopje koffie is niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Het eerst kopje op de maandagochtend om de werkweek goed te beginnen, het kopje koffie zaterdagochtend voor dat al het leuks van de dag te gebeuren staat. Of de cappuccino die je samen met een vriendin of vriend drinkt terwijl jullie genieten van de lentezon op het terras. Tijdens onze Barista cursus leer jij dit perfecte bakje koffie te maken, en geef je mensen niet zomaar iets te drinken, nee je verzorgt een ware belevenis voor ze.

Wil jij ook mensen een fijne belevenis geven. Lees hieronder meer over onze barista cursus en hoe je je in kan schrijven.

Barista cursus: van beginner tot professional

Of je nu al enige kennis van het barista vak in huis hebt of dat je nog onderaan de ladder staat. Voor iedereen hebben wij een barista cursus op maat. Al onze trainingen worden gegeven door gecertificeerde professionals. Daarnaast werken we in kleine groepjes en is er altijd ruimte voor veel persoonlijk aandacht. Voor de beginner hebben wij een barista basis training, maar wil je meer de diepte in bieden wij ook trainingen aan als SCA Barista Skills Intermediate, in deze cursus heb je een theoriegedeelte en praktijk gedeelte gevolgd door een examen van 1,5 uur. Hier leer je versheid, houdbaarheid, verpakken en branden maar ook onder- en overextractie. In de praktijk gaan je dieper in op smaak, mondgevoel en textuur. Een enerverende dag met vel informatie. Je kunt de cursussen bij ons op locatie volgen, of wij komen bij jou langs. Ideaal als je de cursus met meerdere collega’s wilt volgen bijvoorbeeld.

Deelnemen aan de barista cursus

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een Barista cursus? Bezoek onze website om te zien wanneer de volgende cursus plaatsvindt, je kunt je hier ook gemakkelijk inschrijven. Onze cursussen volg je al vanaf €199,- per persoon. Heb je nog overige vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, een medewerker zal zo snel mogelijk al jouw vragen beantwoorden.