Barista inhuren voor elke gelegenheid

Echte goede koffie wordt volgens veel mensen alleen gemaakt door een echte barista. “Baristakoffie” is dan ook bijna een begrip voor sommige mensen. Het is dan ook jammer dat je voor een van deze overheerlijke kopjes koffie vaak naar een speciale zaak toe moet die toevallig een van deze barista’s in dienst hebben. Gelukkig maken wij het mogelijk voor mensen om altijd en overal van koffie te kunnen genieten. En dan niet zomaar koffie, maar koffie van een echte barista. Voor elk evenement die u organiseert is er een mogelijkheid tot een barista inhuren. Onze koffie expert zorgt er voor dat alle gasten kunnen genieten van de lekkerste kopjes koffie.

Onze barista koffie

Onze overheerlijke koffie is gemaakt van de beste bonen die door onze barista zelf is uitgekozen. Daarbij maken wij gebruik van de beste persmachines om de versheid van de koffie nog beter te maken. Zo gebruiken wij geen filterkoffie of andere bonen die je zomaar even in de supermarkt kan kopen. Op deze manier zorgen wij voor een geweldige smaak beleving en zorgen wij uiteraard ook voor een mooi uiterlijk om alles heen. Naast smaak is het uiterlijk tegenwoordig ook steeds belangrijker. Onze barista’s zorgen voor het mooie schuimlaagje op het drankje en de kar en het personeel zorgen op zichzelf al voor de professionele uitstralingen. Wil jij dit ook allemaal? Dan kun je een barista inhuren!

Waar wij in geloven

Koffie is in onze ogen meer dan gewoon een drankje. Het is een drankje met een rijke geschiedenis en een speciale gave. Veel mensen worden elke dag de dag door geholpen door de boost die ze krijgen van een lekker kopje koffie. Maar wij geloven dat koffie een drankje is die je moet ervaren. Niet alleen elke ochtend drinken om wakker te worden. Maar een moment voor jezelf om even te genieten van al het moois wat de wereld ons elke dag opnieuw weer geeft, alles behalve corona dan.