Barista op locatie huren | Zorg voor een echte koffiebeleving

Je hoort het waarschijnlijk vaker, de eerste indruk kan je maar één keer maken. En het is dus belangrijk dat deze indruk meteen goed is. Dit is ook het geval op evenementen. Wanneer de bezoekers binnenkomen is het eerste wat je voor ze kunt doen een goede bak koffie aanbieden. Dan zijn ze meteen helemaal blij en kun jij die eerste indruk mooi in je zak steken. Om dit voor elkaar te krijgen kun je bij ons een barista op locatie huren. Zo weet jij altijd dat jouw gasten een heerlijke koffie kunnen krijgen.

Koffie op jouw evenement

Sommige mensen hebben de verkeerde aanname dat hun evenement te groot is om iedereen bij binnenkomst gelijk een overheerlijk kopje koffie aan te kunnen bieden. Dat is een verkeerde aanname. Wij regelen gewoon dat er genoeg barista’s klaar staan en dat er genoeg materiaal is om iedereen te kunnen voorzien van een lekker kopje koffie. Op deze manier kunnen wij op elk evenement, hoe groot dan ook, iedereen voorzien van een koffie ervaring.

Maatregelen

Natuurlijk kunnen we nooit helemaal voorspellen wat er allemaal wel en niet mogelijk is in de huidige tijd waarin we leven. Met de opkomst van de nieuwe vaccins zijn we al een heel eind op weg naar de verlossing, maar dat gaat nog wel even duren. Daarom blijven wij gewoon uitgaan van de regelgeving op dat moment. Houdt de maatregelen van het kabinet dus goed in de gaten. Wanneer er geen eten en drinken geserveerd mag worden gaan wij dat ook niet doen op een evenement. Houd hier dus rekening mee voordat u contact met ons opneemt voor een barista op locatie. We zullen uiteraard met jou overleggen over alle mogelijkheden op dat moment. Maar we zullen nooit iets doen wat niet mag volgens de regelgeving op dat moment omdat wij niet aan de basis willen staan van een nieuwe uitbraak.