Barista worden als leuke bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de horeca? Kijk dan eens bij barista worden. In deze baan ben je de hele dag met koffie bezig. Je draait je hand niet om voor een cappuccino, een café latte, een dubbele espresso of een koffie verkeerd. Wil de klant een gewone bonenkoffie? Ook dan is het voor jou geen probleem om die te maken. Een hartje in de cappuccino? Ook daar draai jij je hand niet voor om. Kun je dit allemaal nog niet? Geen probleem. Wij leren het je graag.

 

Kennis en vaardigheiden

Wil jij barista worden? Wat leuk om te horen dat je enthousiast wordt van ons vak. Wij vinden ons vak zelf namelijk ook heel erg leuk. Een echte barista wordt helemaal wild van koffie. Wordt jij het liefst wakker van de geur van verse koffie en ben je een echte liefhebber van bijzondere creaties op dit gebied? Dan ben jij waarschijnlijk de persoon waar wij naar op zoek zijn. Voor onze koffiezaken in heel het land zijn wij namelijk op zoek naar meedewerkers.

 

Barista worden is veel klantcontact

Wanneer je Barista bent heb je automatisch ook veel klantcontact. Wanneer klanten hun koffie nog niet hebben gehad zijn ze misschien een tikkeltje uit hun humeur. Het is aan jou om in dit geval aardig en vriendelijk te blijven. Wanneer je aardig en vriendelijk blijft is dit meestal al heel goed voor het humeur van de klant. Barista worden wil je natuurlijk echt om de klant blij te maken met een heerlijke koffie. Want hoe je het ook wend of keert, koffie is vaak de drank waar mensen pas echt blij van worden.

 

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om te beginnen in je nieuwe functie als barista. Aarzel dan niet langer en neem snel contact met ons op. Hoe sneller je met ons in aanraking komt, hoe groter de kans is dat je ook daadwerkelijk mensen kunt verblijden als barista.