Bedrijfsauto bij Mazda Rotterdam

U heeft een mooi bedrijf opgebouwd en bent bezig met het uitbreiden ervan. Hier horen natuurlijk ook bedrijfsvoertuigen bij. We zijn daarnaast ook bezig met het verduurzamen van de planeet, dus moet u nu wel een auto aanschaffen op de naam van het bedrijf? Is het niet beter om alles per fiets te regelen? U kunt met een gerust hart langskomen bij Mazda Rotterdam Hier hebben wij veel bedrijfsauto’s, maar ze zijn ook nog eens duurzaam. Een eerste bedrijfswagen is spannend. Wij kunnen samen met u de meest geschikte voor u selecteren.

Bpm weg ermee

Met een bedrijfswagen wordt veel gereden, daarom is het, vooral voor uw portemonnee, belangrijk dat de auto zuinig rijdt. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met een aantal kosten. Bpm kan een vervelende steek in de rug zijn wanneer je er geen rekening mee hebt gehouden. Wel kan het een voordeel zijn als je een elektrische auto aanschaft, hier hoef je namelijk geen bpm over te betalen. Daarbij komt dat Mazda Rotterdam momenteel een actie heeft waar zij een oplaadpaal er gratis bij verkoopt. Voor een bedrijfswagen is het ook belangrijk dat de auto er goed uitziet. Wanneer je kiest voor een witte kleur, weet je dat deze snel vies kan ogen en dat de auto vaker gewassen moet worden. Kies een kleur auto die past bij het bedrijf en laat er de auto bestickeren.

Connecties

Mazda Rotterdam heeft veel connecties in de autowereld en heeft dus ook een aantal referenties. Waaronder ook een bedrijf dat auto’s kan bestickeren. Zij maken graag voor u een afspraak bij dit bedrijf en zo hoeft u zelf niets te regelen. U hoeft enkel uw auto op te halen, wanneer deze klaar is. Zo te horen zijn er genoeg redenen om eens langs te komen bij Mazda Rotterdam. U kunt bij ons uit vele verschillende auto’s gemakkelijk de juiste voor u vinden.