Bedrijfspand Ede een goede favoriet

Op zoek naar een bedrijfspand Ede? Dan kunt u het beste contact opnemen met makelaardij Arnhem. Deze makelaar heeft de meest grote, maar ook kleine panden tot zijn beschikking. En dit allemaal tegen een leuke prijs. De markt voor woningen en panden is tegenwoordig niet meer normaal te noemen. Mensen bieden gewoon over het gevraagde bedrag heen. Toch zijn deze huizen het eigenlijk niet waard. De marktwaarde ligt gewoon enorm hoog. Wanneer je écht een ander bedrijfspand Ede nodig hebt, zal je er toch aan moeten geloven. Makerlaardij Arnhem zorgt ervoor dat jij niet wordt opgelicht en toch een betaalbare prijs betaalt voor het desbetreffende pand. Het pand dat zij nu in de verkoop hebben, is het allemaal waard. Zo mooi en groot, maar ook nog eens goed bereikbaar voor de eventuele klanten.

Ruim pand

Bedrijfspand Ede is een pand dat ruim over 200 m2 beschikt. Om deze reden is het in ieder geval de moeite waard om een kijkje te nemen. En laat ik nu net weten dat er over twee weken een open huis wordt gehouden voor dit prachtige pand. Er zijn al veel geïnteresseerde langs geweest, maar niemand heeft nog een bod gedaan. Bedrijfspand Ede is overigens alleen te koop en zal niet worden verhuurd. De verkopers zijn altijd erg zuinig geweest op het gebouw. Dit leidde tot een goed onderhouden pand. Ook zijn ze erg met de tijd meegegaan en hebben ze een paar jaar geleden het hele pand onder handen genomen. Zo heeft het nu een mooie industrieel uiterlijk. Klanten van de huidige eigenaar geven hier regelmatig complimenten over.

Open huis

Heeft u interesse? Maak dan een afspraak met de makelaar. Wilt u liever eerst een kijkje nemen? Dan kan dat ook. Op Funda is het bedrijfspand Ede te vinden, maar u kunt ook komen naar het open huis.