Bedrijfspand Ede | mooier werken

Wat is er nou beter dan te werken in een pand dat is omgeven door groen en natuur. Het lijkt ons de ideale werkplek voor bijvoorbeeld kantoorpanden. De omgeving biedt rust en daarnaast levert het ook extra zuurstof op in de omgeving wat de werk efficiëntie van je werknemers stimuleert. Het is niet weggelegd voor iedereen, want de een zit namelijk wel liever op een saai industrieterrein maar dat is geheel aan jou om dat te beslissen. Als je ons kiest als je makelaarspartner kies je voor service, kwaliteit en garantie. In het artikel vertellen we je meer over de locatie en onze werkwijze.

De werkwijze

Elke makelaarsbureau gaat weer anders te werk. De een voert eerst een gesprek met de klant terwijl de ander bij het gesprek al direct een protfolio klaar wil hebben met mogelijk opties. Wij pakken het net weer anders aan als deze 2. We gaan inderdaad eerst in gesprek met jouw. Uit dit gesprek willen we je wensen, behoeften en eisen halen zodat wij met weliswaar een kleiner portfolio komen maar die wel vol staat met huizen die aan jouw verwachtingen voldoen. Relevantie speelt namelijk ook een belangrijke rol en zien wij niet graag over het hoofd.

De locatie

Een bedrijfspand in Ede is niet alleen secuur opgesteld, het benut de ruimte van de locatie ook optimaal. Door meer in de hoogte te bouwen in plaats van de breedte, is er meer ruimte voor panden zonder dat daar natuur aan verloren gaat. Je zal het direct merken wanneer je er komt, de natuur zal zich naar je toe trekken en voordat je het weet ben je kantoormedewerker die is omgetoverd tot boomknuffelaar. Wil je meer informatie over deze prachtige locatie of over ons als bedrijf? Ga dan naar de website en wie weet helpen wij je met het vinden van een bedrijfspand in Ede.