Bestel bij ons glas op maat

Ben je op zoek naar een bedrijf dat glas voor je kan plaatsten voor bijvoorbeeld ramen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met glas en hebben in onze lange jaren van ervaring alles wel eens voorbij zien komen, dus niets is ons te gek. Het mooie en een usp van ons bedrijf is dat we glas op maat kunnen laten maken. Om dit zo goed mogelijk te doen hebben we natuurlijk nauwkeurige afmetingen nodig. Om hier miscommunicatie te voorkomen komt en van onze medewerkers zelf langs om de afmetingen tot in de detail te noteren. Hierna zullen wij vervolgens aan de slag gaan om de glas zo snel mogelijk bij je thuis geleverd te hebben. Uiteraard plaatsten wij ook direct het glas zodat je zelf niet met de gebakken peren zit.

Hoe het werkt

Stel je hebt een scheur door je mooie schuifpui. Dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Je neemt contact met ons op via de website of telefonisch en wij maken direct een afspraak met je, wanneer wij langs kunnen komen. Een medewerker neemt de metingen af en zal een kostenplaatje voor je schetsen. Bij akkoord neem de medewerker zijn bevindingen mee terug naar het bedrijf en gaan we aan de slag op het glas op maat te krijgen.

Hoe maken we glas op maat

We hebben een hele moderne manier om glas op maat te laten maken. Er worden grote glazen platen gedrukt die door een machine gaan die met een laser het glas afsnijdt. Doordat dit niet meer met de hand wordt gedaan zijn we in staat om exact te afmetingen toe te passen op het glas. Heb je nog meer informatie nodig dan raden we je aan om een kijkje te nemen op onze website!