Bestel hier uw gepersonaliseerde taartdoos

Wanneer je op verjaardag komt dan zie je vaak de mooiste taartcreaties. Deze zijn met liefde gemaakt en worden ook op de manier opgegeten. De jarige kiest zelf meestal de taart uit. Deze wordt natuurlijk gerangschikt op smaak en op prestatie. Kinderen vooral zijn erg bezig met wat er op de taart staan. Sommige zijn fan van Frozen. Wanneer zij een taart hiervan zien, willen ze deze vaak meteen hebben. Maar de ouders gaan natuurlijk over de taart. Zij kijken naar meer dan alleen de poppetjes die op de taart staan. Zo moet de bakkerij er wel hygiënisch uitzien en is ook de taartdoos van belang. Deze zal stevig en netjes eruit moeten zien. Alleen een witte doos voldoet meestal niet aan de eisen.

Geen herkenning

Veel bakkers hebben een witte taartdoos. Deze is verder niet gespecificeerd en eigenlijk vrij basic. Klanten en potentiele klanten herkennen jouw bakkerij dus niet aan de doos. Dit is zonde. Want misschien maak jij wel de lekkerste taarten in de hele buurt en wordt je niet eens herkent. Zorg er dan ook voor dat je taartdoos iets is waar klanten je aan kunnen herkennen. Zo kun je makkelijker nieuwe klanten aantrekken en zullen klanten eerder bij jouw bakkerij iets afhalen, wanneer ze weten dat jij goede producten levert.

 

Personaliseren

Jouw gepersonaliseerde taartdoos kun je op onze website maken. Je kan hier jouw ontwerp uploaden en een doos in verschillende maten bestellen. Zo kun je ook kleinere gebakjes netjes in een gepaste doos verpakken en meegeven aan de klant. Klanten zullen jouw bakker herkennen en erkennen. Dit kan lijden tot een hogere omzet en dat is iets waar iedereen wel op zit te wachten. Gooi je oude dozen dus bij het oud vuil en stap over naar een gepersonaliseerde taartdoos.