Bij de koffie academy breng je koffie naar een hoger niveau

Koffie zetten is een echt vak. En zoals ieder ander vak moet je hiervoor leren en oefenen. Je kunt dit niet zomaar van de een op de andere dag toepassen. Een barista is een echte koffiemeester: iemand die je alles weet van koffie. Van de technieken hoe je de beste koffie kunt zetten tot de perfecte smaakmelange voor jouw espresso. Om een echte barista te worden, kunt u naar een koffie academy komen. Hier kunt u alles leren op het gebied van het gezelschapsdrankje. U kunt deze cursus bijvoorbeeld met uw collega’s volgen van jouw horeca onderneming, maar ook voor privé omstandigheden is deze cursus erg leerzaam.

Waarom de koffie academy?

Er zijn verschillende cursussen die je kunt volgen. Zeker als horeca onderneming is het belangrijk dat de meeste van je werknemers, vooral van de vaste krachten, een cursus hebben gevolgd. Doordat koffie tegenwoordig zo razend populair is, is het belangrijk dat deze dan ook van goede kwaliteit gezet wordt. Doordat mensen zo veel koffie drinken, wordt de verwachting van de kwaliteit dus ook steeds hoger. Een cursus bij de koffie academy helpt je hiermee. Op deze manier kun je je gasten verwennen met een heerlijk kopje koffie. Natuurlijk kun je deze technieken ook bij jou thuis toepassen. Zo kun je ook jouw familie en vrienden verwennen met een perfect bakkie koffie.

Cursussen

Er zijn verschillende cursussen die je kunt volgen. Op welk niveau je je nu bevindt, bepaalt weer de cursus die je het best kunt volgen. Als je bijvoorbeeld al vaak koffie hebt gezet, hoef je geen basis cursus meer te nemen. Er wordt vaak gedacht dat het voor ervaren koffiezetters geen zin meer heeft om een cursus te doen. Dit is daarentegen niet zo. De cursus is voor iedereen met liefde voor koffie aan te raden. De gespecialiseerde koffiezetters kunnen bijvoorbeeld meer leren over de latte art. Bij de koffie academy is ruimte voor iedereen.