Bij ons kan je de lekkerste peccannoten kopen

Naast ons ruime assortiment aan diverse noten kun je ook bij ons peccannoten kopen. De peccannoten die je bij ons koopt hebben een zoete, romige smaak en zijn lekker knapperig. Naast het feit dat onze peccannoten een heerlijke smaak hebben zijn ze ook nog eens supergezond. Ze zitten namelijk bomvol vitamine E, maar ook met mineralen zoals kalium, magnesium en fosfor. Dit zorgt ervoor dat je, in plaats van dat je een roze koek, een paar peccannoten snoept. Ten eerste geven de peccannoten een verzadigend gevoel, waardoor je niet blijft snoepen en ten tweede zijn ze een stuk gezonder dan al het zoetigheid.

Soorten peccannoten

Een heel aantal van onze notenmixen kan je met peccannoten kopen. Maar ook zijn de peccannoten los verkrijgbaar. De losse peccannoten zijn zowel gebrand als ongebrand verkrijgbaar, maar ook als gezout en ongezout. Daarnaast hebben we ook nog onze heerlijke zoete peccannoten. Deze peccannoten zijn voorzien van een laagje karamel, waardoor we een zoete maar ook zachte smaak creëren.

Waarvoor je peccannoten kan gebruiken

Je zult je misschien afvragen waarom zou ik peccannoten kopen? Daar zijn een heel aantal verschillende redenen voor, naast het feit dat het eten van peccannoten heel gezond is, kan je ze ook gebruiken voor in een salade of om met havermout te eten. Daarnaast is het ontzettend lekker om peccannoten te gebruiken als garnering op een cake of om heerlijk peccan-ijs te maken. Dit kan je heel gemakkelijk maken door bijvoorbeeld onze gekarameliseerde peccannoten te gebruiken.

Onze peccannoten kopen

Via onze webshop kun je de lekkerste peccannoten kopen in bijvoorbeeld een notenmix, maar ook gewoon los in verschillende soorten en smaken. Wij hebben al 50 jaar ervaring met het maken en het op smaak brengen van peccannoten, door deze ervaring weten wij precies wat jij lekker vind en wat we moeten doen om het nog net even iets lekkerder te maken.