Bruiloft? Vergeet de plastic wijnglazen niet!

 

Binnenkort een bruiloft op de planning? Dan heb je veel te regelen de komende tijd en mag je eigenlijk niks over het hoofd zien. Dit allemaal om jullie dag de beste te maken van je leven. Natuurlijk vergeet je geen trouwjurk te kopen of vergeet je niet om een trouwlocatie te boeken. Toch zijn er enkele zaken die niet vergeten mogen worden, zoals het drinken of eten. Wij kunnen je hier een handje mee helpen. Namelijk door jullie te ontzorgen van alles wat te maken heeft met eten of drinken. Van het leveren van wijnflessen tot en met het leveren van taartvorkjes. Maak je geen zorgen meer, je hoeft enkel te vermelden hoeveel gasten er komen en wij regelen de rest.

Wegwerpglazen

Bruiloften kunnen zorgen voor een hele hoop troep. Daarom maken wij gebruik van plastic wijnglazen. Wijn is over het algemeen het meeste wat er gedronken wordt op zulke gelegenheden. Daarom zorgen wij ervoor dat er voldoende wijn ter beschikking is. Van alle kleuren zorgen wij dat er genoeg is en ook dat er genoeg plastic wijnglazen zijn. Ook bierglazen kunnen wij van plastic leveren. Zo hoeft er geen zorgen worden gemaakt over de vaat die zich maar opstapelt. Onze plastic wijnglazen zijn van zulke goede kwaliteit dat ze niet kapot te krijgen zijn, wanneer u er normaal mee omgaat.

Wij regelen het wel

Wilt u ook een bruiloft waar niks aan ontbreekt? Besteed dan een stukje uit, dan kunnen jullie je hoofd een beetje leger maken en genieten van jullie mooie dag. Wij zorgen voor alles wat betrekking heeft tot eten en drinken, waaronder onze mooie plastic wijnglazen. Geef ons een belletje en wij kunnen met u gaan bespreken wat u precies wilt en hoeveel gasten er komen. Dan kunnen wij daarna het een en ander gaan regelen en leveren voor u. Zo maken we het, met elkaar, de dag van uw leven.