BSO De Bilt – Balans tussen creativiteit, vrijheid en structuur

Als u zelf aan het werk bent wilt u dat er goed voor uw kind gezorgd wordt. Uw kind kan dan terecht bij BSO De Bilt. Onze medewerkers streven ernaar om alle kinderen een gevoel van thuis te geven. Dit doen wij door een balans te creëren tussen creativiteit, vrijheid en structuur. Na een lange schooldag komen de kinderen aan bij BSO De Bilt, elke middag starten we met een momentje van rust. Tijdens dit rust moment bespreken we de schooldag met wat te drinken en een gezonde snack. Hierna hebben de kinderen de vrijheid om deel te namen aan activiteiten; denk hierbij aan sporten, knutselen of het volgen van een theaterles.  

 

Shuttledienst BSO De Bilt

De agenda’s van jonge kinderen zijn vaak gevuld met buitenschoolse activiteiten als sport en zwemles. BSO De Bilt beschikt over een eigen shuttleservice. Met onze shuttleservice brengen wij uw kind naar bijvoorbeeld de hockeytraining, tekencursus of judo. Bezoek onze website als u meer wilt lezen over de mogelijkheden. Naast de shuttleservice naar de sportvereniging bieden wij uw kind vanaf 5 jaar ook zwemlessen aan. Dit kan op de maandag- en dinsdagmiddag. We houden de groepjes klein, zodat we de veiligheid van het kind kunnen waarborgen.

 

Openingstijden BSO De Bilt

BSO De Bilt heeft ruime openingstijden, zo let er altijd iemand op uw kind als het agenda technisch voor u even niet uitkomt. Al vanaf 1 dag per week ontvangen wij u kind graag. Kinderen zijn welkom vanaf 07:30 uur tot 18:30. Kinderen kunnen tussen 16:30 en 18:30 opgehaald worden.

 

Contact

Wilt u meer weten over onze buitenschoolse opvang of uw kind aanmelden? Lees nog eens rustig alle informatie op onze website of bel ons gerust op voor al uw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord!