Buispalen boren doet u met ons

Buispalen boren doet u bij ons bedrijf. Wij kunnen de beste kwaliteit buispalen leveren. We leveren buispalen van 100% trillingsvrij en kunnen deze ook voor u aanbrengen. Om basis van het doel kunnen wij de buispalen afstemmen en de juiste diepte bepalen. In dit artikel vertellen wij u graag meer over onze diensten met betreft boorpalen. We vertellen over de dienst producten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook vertellen wij over ons mooie bedrijf. Lees snel verder.

Boorpalen plaatsen

Wij werken met een aantal soorten buispalen. Wij werken met de casing draaipaal en de stalen buispalen. Elk hebben ze hun voor-en nadelen, echter hebben ze beide gemeen; de hoge kwaliteit. Hieronder vertellen wij kort het verschil van de boorpalen.

Casing draaipalen

Casing draaipalen zijn in de grond gevormde en grond dringende palen. Deze zijn trillingsvrij aangebrachte palen.

Stalen buispalen

Stalen buispalen zijn inwendig geslagen en zijn in de grond gevormd, grondverdringende en trillingsarm aangebracht. 

 

Beide zijn ze voorzien van een schroefpunt en zijn de permanent aangebracht. Welke wordt gekozen is afhankelijk van het doel en het type bouwwerk. Voor een goede keuze raden wij aan altijd contact op te nemen met een specialist op dit gebied.

Kies voor ons

Met al meer dan 25 jaar lang ervaring op het gebied van funderingstechnieken zijn wij de beste partij om mee samen te werken. Buispalen boren doet u dus met ons! Onze vakmensen zijn opgeleid en hebben ruime ervaring in de praktijk. Bij ons zit u dus goed voor kennis en praktische kennis. Sommige van onze collega’s zetten zich al meer dan 10 jaar in. U kunt er dus op vertrouwen dat wij uw opdracht nauwkeurig kunnen uitvoeren en afwerken. We bepalen altijd vooraf wat we samen met u willen neerzetten. Dit is een belangrijk onderdeel van de samenwerking.

 

Wil u meer informatie over de diensten of producten? Neem dan contact met ons op