Busverhuur in Rotterdam legt de focus op comfort

Busverhuur in Rotterdam wordt steeds populairder. Terwijl busreizen in het algemeen steeds minder in trek zijn, neemt de populariteit van reizen met een luxe touringcar juist toe onder Nederlanders. In dergelijke bussen hebben de reizigers veel meer beenruimte en comfort en is er bijvoorbeeld een hostess en catering aanwezig.

Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt voor busverhuur in Rotterdam als het gaat om activiteiten met een grotere groep. Denk hierbij aan een dagje uit, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, dagtochten, uitwedstrijden van sportverenigingen, transfers naar de luchthaven, vakanties, schoolreizen of als pendeldiensten. Op deze manier kan iedereen gezellig samen reizen en komt iedereen ook gezamenlijk op de juiste plaats van bestemming aan. De bus kan worden verhuurd voor vrijwel elke gelegenheid waarbij een groep personen vervoert worden.

 

Goedkoop en gezellig

Hoe groter de groep is waarmee de touringcar gehuurd wordt, hoe goedkoper de prijs per persoon is. In veel gevallen is het veel goedkoper om een touringcar te huren dan met meerdere auto’s naar de juiste bestemming te rijden. Daarnaast is het grootste voordeel dat de hele groep gezellig bij elkaar in dezelfde bus zit en dat iedereen op dezelfde tijd aankomt op de plaats van bestemming.

Verder wordt je niet belast met rijden doordat er een chauffeur aanwezig is die de bus rijdt. Wanneer er een touringcar verhuurd wordt, is dit altijd inclusief een touringcarchauffeur. Het huren van een touringcar zonder chauffeur is wettelijk verboden.

Luxe en comfort

Het belang van comfortabel reizen neemt steeds meer toe. Om het niveau van comfort te verhogen, is het belangrijk om te letten op de aanwezige aspecten in de bus.  Een touringcar is vaak uitgerust van goed comfort en afhankelijk welke touringcar gehuurd, is het mogelijk om nog luxer te reizen. Een standaard touringcar beschikt over een toilet, airconditioning, koffiebar en veiligheidsgordels op iedere zitplaats. Als er een lange reis voor de boeg staat of als je van het uiterste wilt genieten, is het misschien handig om naar bussen met uitgebreidere aspecten te bekijken met wat meer luxe zoals tv’s, koffiebar en cateringmogelijkheden.

 

Heb jij een groepsactiviteit gepland maar nog geen vervoer? Neem dan contact met ons op.