Camera plaatsen in je stal, wij ontzorgen je van het gehele proces!

Jarenlange specialist in het plaatsen van camerasystemen.

Al tal van jaren weten wij onze klanten geheel te ontzorgen van een noodzakelijke dienst: Het plaatsen van camera’s in hun stal. Steeds meer boeren en staleigenaren krijgen te maken met diefstal of vernieling en willen dit tegengaan of voorkomen. Het is een logische stap om de inhoud van hun stal, zoals vee of machines te beschermen tegen diefstal of vernieling. Benieuwd wat wij als specialist voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of lees nog even verder!

Camera in de stal monteren

Middels een groot assortiment weet onze eigen technische dienst je geheel te voorzien van een kwalitatief hoog beveiligingssysteem. Een camera in de stal schikt eventuele dieven af en voorkomt verdere problemen. Al onze camera’s zijn Europees goedgekeurd waardoor we voorkomen dat beelden niet worden aangemerkt als bewijsmateriaal.

Wanneer je een camera in de stal wilt plaatsen bieden wij je altijd de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Zo houd je meer financieel overzicht en blijf je grip hebben op je uitgaven. Uiteraard bieden we tal van mogelijkheden aan die aansluiten op jouw wensen en doeleinden. Door onze jarenlange kennis en expertise weten wij onze systemen overal op te hangen waardoor je altijd volledige inkijk hebt in jouw stal.

Service en contact

Door altijd te luisteren naar de wensen van onze klanten weten we hen geheel te ontzorgen van dit belangrijke proces binnen jouw bedrijf. Als meedenkend partner zoeken we samen met jou naar de beste oplossingen en doen er alles aan om een succesvolle samenwerking te realiseren. Mocht je verdere vragen en/of opmerkingen hebben kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en je mogelijk kunnen voorzien van advies op maat.