Camerabeveiliging in de horeca installeren

Bij ons ben je op het juiste adres!

Steeds meer horecabazen zien in dat camerabeveiliging in de horeca een onmisbare schakel is om te voorkomen dat personen bij diefstal, vernieling o.i.d. ongestraft blijven. Door enkel gebruik te maken van Europees goedgekeurde apparatuur voorkomen wij dat beelden niet worden aangemerkt als bewijsmateriaal en beschikken wij over de bevoegdheid om de systemen overal te plaatsen. Zo heb jij een aantal extra ogen op je terras of binnen in het café of restaurant! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of lees nog even verder.

Ontdek alle mogelijkheden

Wanneer je camerabeveiliging in de horeca wilt aanschaffen bieden we je altijd de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Omdat wij geen bank van lening zijn beperken wij onze termijnbetalingen tot in totaal 12 maanden.

Door onze bevoegdheid, kennis en ervaring zijn wij in staat om jouw gehele horecatent te voorzien van extra, scherpe ogen. Zo blijf je altijd controle hebben en weet je precies hoe het ervoor staat wanneer jij er even niet bent. Onze jarenlange ervaring in het plaatsen van camerabeveiliging in de horeca leidt tot succesvolle samenwerkingen waar wij samen met de klant op zoek gaan naar de beste mogelijkheden.

Service van de bovenste plank

Middels onze jarenlange ervaring sluit onze vakmanschap direct aan op de wensen van onze klanten. We zijn een meedenkend partner en bieden advies op maat aan. Door onze flexibiliteit en kennis uit de branche realiseren wij uitstekende samenwerkingen waarbij de wensen van onze klanten centraal staan.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en je mogelijk van advies kunnen voorzien.