camerabeveiliging in horeca

Met jarenlange ervaring en de markt op de voet gevolgd te hebben, weten wij als geen ander wat het beste is voor uw bedrijf. Waar sommige ondernemers denken aan het aanschaffen van nieuwe systemen, omdat deze beter werken, denken wij eerder aan het upgraden hiervan waarmee u veel geld bespaard. Er is steeds meer vraag naar camerabeveiliging in horeca, omdat ondernemers hun personeel en klanten de veiligheid willen bieden die zij verdienen. Wij geven het beste advies en verzenden de beste producten rechtstreeks naar onze klanten toe, zodat we geld besparen waardoor we altijd 10% goedkoper zijn dan andere bedrijven. Het samenstellen van klantgerichte adviezen wordt gekenmerkt door onze eenvoudige en vooral klantvriendelijke oplossingen.

Termijnbetalingen

Wij bieden al onze klanten de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Dit wordt allemaal met de klant geregeld, er komen dus geen derde partijen bij kijken. Omdat wij geen bank van lening zijn, beperken wij onze termijnen tot in totaal 12 maanden. Na de laatste betaling is het systeem automatisch eigendom van de klant.

Bescherming van onze klanten

Uiteraard willen we onze klanten beschermen bij het aangaan van een termijnovereenkomst. Het kan gebeuren dat de omstandigheden van onze enthousiaste klant veranderd is wat er voor zorgt dat hij of zij niet meer aan de betalingsverplichtingen kan voldoen. Op dat moment behouden wij ons het recht om het systeem binnen twee maanden na ontbinding te verwijderen. De reeds betaalde termijnen zullen worden aangemerkt als huur, zodat wij lastige incassoprocedures voorkomen.

Europese certificering

Wij werken altijd met Europese goedgekeurde apparatuur zodat we voorkomen dat beelden niet worden aangemerkt als bewijsmateriaal bij bijvoorbeeld diefstal of schade. De systemen die wij gebruiken zijn volledig volgens de laatste AVG normen en mogen zonder beperkingen worden geïnstalleerd.

Contact

Mocht u verdere vragen en/of opmerkingen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen zodat we u verder kunnen helpen met uw camerabeveiliging.