Cassettevloer | Dé vloer voor snelle woningbouw

Een cassettevloer is een vrijdragende voorgespannen vloer. De vloer is gemaakt van beton en kan wel een spanning aan van 6000 mm. De vloer is daarom geschikt voor de begane grond van grote gebouwen. Uiteraard kan er op basis van de nodige spanning, de juiste overspanning gecreëerd worden. In dit artikel zullen wij u alles vertellen over de voordelen van deze handige vloer.

De voordelen van een ribcassettevloer

Een cassettevloer heeft ontzetten veel voordelen. De voordelen zijn de danken aan het ontwerp van deze vloer. Hieronder bespreken wij de verschillende voordelen van deze betonnen vloer.

Slim bouwen

De betonnen voorleggers verlaten de fabriek gebruiksklaar. Dit betekend dat de elementen direct geïnstalleerd kunnen worden op de bouwgrond. De betonnen voorleggers kunnen worden gebruik op moeilijke bouw plekken. Vanwege het eenvoudige model is de vloer snel en eenvoudig aan te leggen.

Duurzaam

Door het EPS vulmateriaal is de vloer sterk isolerend en kan de warmte in een woning goed vasthouden. Door deze sterke isolatie is het een duurzaam product. Met nieuwe klimaat doelstellingen is deze vloer geschikt voor het bouwen van nieuwe duurzame huizen. Door het beperkt aantal materialen is het product een milieuvriendelijke vloer. Er zijn niet alleen weinig materialen nodig, maar de materialen zijn ook herbruikbaar.

Kruipluiken

De vloer wordt afgedekt met tegels waardoor een tussen ruimte ontstaat. Deze kan gebruikt worden als kruipluiken of voor andere functie waarbij ruimte onder de vloer nodig is. Door de ruimte die ontstaat wordt de vloer vaak gebruikt voor de begane grond. De vloer kan ook gebruikt worden voor de boven verdieping. In de ruimte worden dan elektriciteit dragen of andere leidingen gelegd. Na het aanleggen word de ruimte gevoelt met een beton.

Dé expert op dit gebied

Met onze lange jaren ervaring op het gebied van beton bewerken, kunnen wij onze klant goed adviseren over de juiste keuze voor betonvloeren. Na ons gesprek weet u alles wat u nodig heeft om de juiste keuze te maken.

Wil u meer informatie? Neem dan contact met ons op.