Citytrip groningen: Leukste cafe’s

Groningen is een prachtige stad die bekend staat om zijn gezellige cafés en bruisende nachtleven. Als je op zoek bent naar de leukste cafés om te bezoeken tijdens een citytrip naar Groningen, dan zijn hier enkele aanbevelingen:

De Drie Gezusters – Dit café is een iconische locatie in het hart van Groningen en biedt een ruime keuze aan drankjes, hapjes en maaltijden. Het café heeft ook een groot terras waar je heerlijk kunt genieten van het weer. link naar Google Maps.

Het Feithhuis – Dit café bevindt zich in een historisch pand en heeft een gezellige sfeer met een moderne twist. Het heeft een uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten en drankjes en is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag sightseeing. Link naar Google Maps.

Cafe de Toeter – Dit café heeft een authentieke uitstraling en is populair bij zowel studenten als locals. Het heeft een grote selectie van bieren en biedt regelmatig live muziek en evenementen. Link naar Google Maps.

Het Pakhuis – Dit café bevindt zich in een voormalig pakhuis en heeft een industriële uitstraling met veel ruimte en licht. Het heeft een uitgebreide selectie van drankjes en biedt ook regelmatig live muziek en andere evenementen. Link naar Google maps

Cafe de Sigaar – Dit café is gelegen in een schilderachtige steeg en heeft een gezellige en intieme sfeer. Het heeft een grote selectie van speciale bieren en biedt regelmatig live muziek en comedy-avonden. Link naar Googe Maps.

Dit zijn slechts enkele van de vele geweldige cafés die Groningen te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek om te ontspannen na een dagje sightseeing of een leuke avond uit met vrienden, Groningen heeft voor elk wat wils.