Cleanroom deur

Een cleanroom deur is bedoeld om de concentratie luchtdeeltjes in bijvoorbeeld een laboratorium te beheersen. Er moeten zo min mogelijk zaken van buitenaf effect hebben op de productieprocessen. Denk hierbij aan stof, vuil, vocht, tocht, etc.

Daarnaast is het ook belangrijk om de temperatuur, het drukniveau en de luchtzuiverheid zo min mogelijk te verstoren. Met een cleanroom deur kan je dit zo goed mogelijk blijven beheersen. Dit komt mede door de snelle openingssnelheid van de deur waardoor er minimale veranderingen in temperatuur, drukniveau, en dergelijke mogelijk zijn.

Voordelen van een cleanroom deur

De voordelen van het gebruik van een cleanroom deur zijn dat de deuren speciaal zijn ontwikkeld voor cleanrooms. Ze zorgen voor een optimaal hygiënische ruimte met minimale luchtverplaatsing. Daarnaast worden de deuren specifiek aangepast op jou wensen. Zo kan je gebruik maken van aanvullende eigenschappen zoals extra bescherming, isolatie, en meer.

Bij ons kan je een kwalitatief goede en veilige cleanroom deur kopen. Onze deuren zijn vrijwel luchtdicht, hebben een gladde oppervlaktestructuur, een snelle openingssnelheid en een cleanroom certificaat ISO klasse 5. Ook zijn er verschillende soorten deuren beschikbaar in ons assortiment. Op deze manier kan je een geschikte deur kiezen voor jou situatie. Verder zijn de deuren beschikbaar in verschillende soorten vormen en maten.

Vragen over de cleanroom deur

Als je vragen of opmerkingen hebt of advies kan gebruiken over het aanschaffen van een cleanroom deur dan kan je ons contacteren. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar als via de mail. Ook is het mogelijk om het contact formulier op de website in te vullen. Normaal gesproken streven wij er naar om binnen 24 uur te reageren. Verder kan je er voor kiezen om een online meeting in te plannen. Of kom langs in onze showroom in Utrecht. Wij zijn open van 8:30 tot 17:00.

Als je geïnteresseerd bent in een demo van de deur dan kunnen wij langs komen op jou terrein. Dan kan je de deur zelf ervaren en in het echt zien.