Combinatievloeren, de ideale combinatie?

Bij het horen van het wordt combinatievloer, gaat er waarschijnlijk bij veel mensen geen lampje branden, echter is deze vloer een steeds vaker gebruikt product in de bouwsector. De vrijdragende systeemvloer bestaat uit betonnen liggers die zijn gevuld met vulelementen gemaakt van EPS. Hierdoor is het mogelijk om deze vloer te gebruiken voor de begane grond van zowel huizen als bedrijfspanden.

 

Onze vloeren

Wij van combinatievloeren hebben een zeer breed assortiment vloeren. Één van de meest voorkomende vloer is de combinatievloer, deze is dan ook onmisbaar geworden op de bouwplaats. Dit komt mede omdat de vloer is aangepast aan de hedendaagse markt. Dit betekend dus veel kwaliteitsnormen die samengaan met duurzaamheid en kwaliteit, een mond vol dus!

De vloer die wij hebben ontwikkeld is uniek op de markt en uitsluitend bij ons te krijgen. Wij onderscheiden ons middels de componenten die wij hebben verwerkt in de combinatie, namelijk de betonnen liggers, vulelementen, bewapening en nat beton. Hierdoor is de combinatie ideaal te gebruiken voor de bouw van vrijstaande woningen en villa’s, uitbouwplannen, moeilijke funderingsondergrond en wanneer er snel geleverd moet worden. Daarnaast kan de vloer handmatig worden verwerkt.

 

De voordelen op een rij

De combivloer heeft een aantal zeer interessante voordelen. Deze zetten wij dan ook al te graag voor je op een rij.

-Lichte materialen waardoor er snel geplaatst kan worden

-Belasting van de vloer kan worden vergroot tot ieder gewenst niveau

-Op iedere plek te installeren, ook moeilijke bereikbare plekken

 

Interesse

Heb je interesse in onze toepassing? Wat fijn om te horen. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons mailadres, telefoonnummer of kom langs op ons kantoor. Onze voorraad is beperkt. Kom daarom altijd ruim van te voren zodat wij aan de slag kunnen. Zo voorkom je vertraging in de bouw van je gewenste huis of uitbouw.

Graag tot snel!