Datwyler, producten van de hoogste kwaliteit

Stel je bent op zoek naar het aller beste merk op het gebied van UTP kabels. Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met de producten van Datwyler. Met een zeer breed assortiment zit het juiste product er altijd wel tussen. Daarnaast zijn de producten ook nog eens van de aller hoogste kwaliteit die er denkbaar is. De producten gaan jarenlang mee en bieden deze garantie.

Het nut van de UTP kabel van Datwyler

UTP is een verzamelterm voor alle gangbare netwerkkabels die worden aangeboden op de markt. UTP is afgeleid van Unshielded Twisted Pair. De kabel bestaat uit 2 draden die datasignalen vervoeren. Omdat de draden door elkaar zijn “getwist” worden storende signalen van buiten de kabel tegengehouden. Door de kwaliteit van de kabels van Datwyler zijn wij onderscheidend van de concurrent op de markt. Onze kabels zijn dan ook ideaal voor onder andere bedrijven die het maximale willen halen uit hun netwerk mogelijkheden.

Montage van de kabels

De kabel kan per meter worden aangeschaft. Op deze manier is de kabel zo lang of kort te maken zoals jij dat maar wil. Na het aankopen van de kabel is deze gemakkelijk te installeren, De kabel heeft 2 uiteinden. Aan ieder uiteinde zit een soort van stekkertje. Deze stekker kun je aan één kant in de desbetreffende netwerk poort steken, en aan de andere kant in het apparaat wat in verbinding moet komen met het netwerk. Wanneer de kabels naar wens zijn is het verstandig om de kabels weg te werken. Op deze manier voorkom je dat er mensen over de kabel struikelen. Wanneer dit gebeurd kan dit ten koste gaan van de kwaliteit van de kabel. Het is zelfs mogelijk dat de kabel direct stoort en een belangrijke taak die afhankelijk is van de kabel niet hervat kan worden.

Aanschaffen

Ben je overtuigd van de mogelijkheden van de Datwyler kabels? Ga dan snel naar onze website en schaf er snel één of meerdere aan.