De industriële kettingbaan

Een kettingbaan kan je bijna vergelijken met een zweefmolen op een pretpark. Producten worden bevestigd aan de baan en worden van a naar B vervoerd. Dit is handig wanneer er zware materialen moeten worden vervoerd in een pand of wanneer materialen door sproeicabines moeten waar mensen niet in kunnen staan. Kortom is de kettingbaan de oplossing om producten snel, gemakkelijk en efficiënt binnen een productieproces te transporteren. De baan kenmerkt zich door zijn betrouwbare transport en de minimale onderhoud die nodig is bij deze machine. In dit artikel kom je meer te weten over de baan en wat voor uitvoeringen er allemaal van zijn.

Levensduur

Zoals hierboven al vermeld was is een bijzonder punt van de kettingbaan het feit dat het minimale onderhoud nodig heeft. Ondanks dat het een minimale onderhoud nodig heeft, heeft de baan wel een extreem lange levensduur. Dat is wel zo fijn wat zo’n installatie verwezenlijken kost veel tijd, energie en geld. Genoeg redenen waarom het perfect is dat de baan een langere levensduur heeft dan andere mechanieken. We willen geen exacte nummers noemen als het aankomt om de levensduur. Soms gaat de baan wel 20 jaar mee en soms 15 jaar. Je kan er in ieder geval vanuit gaan dat de kettingbaan minimaal 10 jaar lang zijn werk blijft doen zonder dat je er naar hoeft om te kijken.

Kies voor ons

Waarom zou je nu voor ons als bedrijf kiezen. Nou ten eerste handelen wij onze opdrachten op persoonlijk niveau af, ten tweede geven we altijd een indicatie van de kosten en ten 3e leveren wij kwaliteit waarbij een eenmalig onderhoudsbeurt en gratis bij komt. Ben je hierdoor nu overtuigd van onze kunnen en onze machines? Ga dan naar onze website en vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk weer contact met jouw op.