De poedercoatinstallatie | Droogoven

Over ons

Wij zijn een internationaal industrieel bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met oppervlaktebehandelingen. Nu begrijpen we dat dit nogal vaag overkomt dus om het wat specifieker te formuleren: Het aanleggen van een beschermde laag aan de buitenkant van een product of object. Als het hiermee nog niet duidelijk is dan raden we je aan het artikel verder te lezen. Je kan ook naar de website gaan en daar alle ontbrekende informatie vinden. jouw succes wordt mede bepaald door de betrouwbaarheid van ons machinepark en daar zijn we ons volledig bewust van. Daarom zorgen wij ervoor dat alles tip top in orde is.

De droogoven

De poedercoatinstallatie is een geheel van allerlei machines en mechanisatie die ervoor zorgen dat je product de juiste coating krijgt. Een belangrijk onderdeel van deze installatie is de droogoven. Je product gaat door de poedercoatinstallatie en komt aan bij de droogoven. Wat deze oven doet is heel simpel. Het droogt de coating met een bepaalde dichtheid zodat de buitenste laag goed beschermd is tegen invloeden van buiten af. De droogoven is het laatste onderdeel in het proces, hierna moet het product nog even afkoelen en is het daarna klaar voor gebruik.

Waarom voor ons kiezen?

De reden waarom wij als beste uit de test zullen komen is omdat we al sinds 1909 ervaring hebben in het vak en ons personeel volledig gecertificeerd is in de branche. Daarnaast leveren we op en top maat werk waar onze klanten tot op het heden tevreden mee zijn. We staan je graag te woord als je vragen hebt en reageren zo snel mogelijk op mail berichten. Kunnen wij jouw product of object coaten met de poedercoatinstallatie en droogoven of kijk je nog liever verder? Geen probleem via dit artikel kan je naar onze website. We spreken elkaar snel!