De verf voor de professional

Jij wil toch ook dat je schip er netjes en verzorgd uit ziet als het over de golven heen vaart? Nou bij ons kan je een breed assortiment aan international verf vinden die jouw schip weer doet schitteren. Er is keuze uit glanzend, snel intrekkend, super beschermend en een primer verf. Wij leveren elke soort verf die je maar wilt op de gewenste locatie. International verf is bekend onder onze werknemers en zij kunnen je precies vertellen wat de eventuele voordelen en nadelen zijn. Onze experts zullen je een aantal vragen stellen om te achterhalen wat er nodig is voor exact jouw schip. Lees het artikel hieronder verder als je meer wilt weten.

Mooier, sterker en gaat langer mee

Er zijn diverse soorten verven die je bij ons kunt aanschaffen. Elke verf heeft andere eigenschappen en kenmerken waardoor het van belang is dat er goed wordt onderzocht wat jouw schip precies nodig heeft. International verf beschermd jouw schip tegen onderwatereffecten, het blijft ongeveer 10 jaar zitten en heeft geen extra onderhoud nodig. Met International verf maak je de juiste keuze als je je schip goed wil beschermen en mooi wilt blijven houden. Dus kijk snel in onze webshop voor het aanbod.

De geleverde service

Hoera! Je hebt je verf besteld via onze webshop en hoef nu alleen te wachten tot het verf binnen komt. Wanneer de bezorger de verf komt afleveren zal hij of zij nog wat nodige instructies meegeven. Denk aan hoe je de verf gebruikt en hoe je het moet bewaren. Daarnaast is er de keuze om het schip te laten verven door onze professionals. Mocht je hierin interesse in hebben, bel dan even met ons op kantoor. Dan regelen wij dat er een plek vrijkomt voor jou schip en hij geverfd kan worden. We zien je snel in onze webshop.