De voordelen van Touringcar Rotterdam

Nu het weer zomer wordt en de coronacijfers gelukkig fors aan het teruglopen zijn, zijn er weer steeds meer dingen mogelijk. Zo ook festivals en andere evenementen. Veel van ons hebben dit ontzettend gemist en de kans is dus groot dat ook jij een evenement op de planning hebt staan voor komende zomer. Heb je nog geen idee hoe je daar gaat komen? Touringcar Rotterdam kan een oplossing bieden. In dit artikel leggen we je de voordelen van touringcar Rotterdam uit.

Vanaf jouw thuisadres snel tot de entree van het evenement

Het is over het algemeen geen pretje: iemand van de groep moet bobben, je betaalt hoge parkeerkosten, staat in de file en bent een hoop geld aan benzine kwijt. Ook als je met het OV gaat ondervindt je vaak dit soort problemen: hoge kosten, lange reistijden en nog een flink stuk lopen tot je daadwerkelijk op locatie bent. Wanneer je een touringcar van touringcar Rotterdam huurt, heb je geen van deze problemen. Je wordt op een centraal punt vlakbij jouw huis opgehaald en voor de deur van het evenement afgezet. Woont jouw reisgezelschap op verschillende locaties? Geen probleem: de touringcar kan langs verschillende locaties rijden voordat hij naar het evenement rijdt. Zo kan iedereen met het grootste gemak mee met touringcar Rotterdam!

Reis op jouw manier met touringcar Rotterdam

Reizen met touringcar Rotterdam biedt als voordeel dat je reist op jouw manier. Je kiest je eigen reisgezelschap waarmee je de touringcar huurt. Is je reisgezelschap niet groot genoeg en wordt de prijs aan de hoge kant? Dan zijn er ook mogelijkheden om de touringcar samen te voegen met een andere groep. Daarnaast kan je zelf kiezen voor verschillende extra’s: drankjes mee in de bus, drankjes kopen in de bus, muziek in de touringcar of stoelen met extra comfort… het kan allemaal bij Touringcar Rotterdam!