Deze plastic beker gaat naar voetbalvereniging….

Heeft u als voetbalvereniging tegenwoordig ook een hoop kleine kinderen rondlopen in en om de voetbal? Heeft u veel jeugdteams bij de vereniging? Dan zal je altijd wel wat voorzorgmaatregelen moeten nemen. Zo moet je meerdere verplaatsbare doelen in je bezit hebben. Jeugd speelt namelijk op een half veld en hiervoor zullen doelen moeten worden geplaats wanneer dat nodig is. Ook heb je meer trainers nodig, want simpel gezegd heb je meer teams. Daarnaast heb je ook wat meer nodig in je kantine. Hier zal je meer moeten hebben zoals limonade en snoepjes. Kinderen drinken en eten dit meer dan tieners.

Veel jeugd

Omdat kinderen nogal eens wat kapot maken, is het ook verstandig om ze een plastic beker te geven. Deze kan je maar beter in je kantine hebben, want ze zullen veelvoudig gebruikt worden. Ze nemen haast geen plek in beslag, dus je kan er veel tegelijk bestellen en profiteren van onze kortingen. Wanneer je hele sets bij ons afhaalt, een plastic beker met bord en bestek, krijgt u een fikse korting. Maar wanneer u een plastic beker in meervoud haalt, dan krijgt u ook een korting. Daarnaast hoeft u dan ook geen verzendkosten te betalen.

Voetbalkamp

Ook voor de voetbalkampen is het erg handig om voor iedereen een plastic beker te hebben. Er wordt dan veel op het voetbalveld gespeeld en bijna iedereen van de vereniging zal aanwezig zijn. Hiervoor zal je nooit genoeg glazen hebben, dus eigenlijk is het een win-win situatie. Je hoeft je geen zorgen te maken over de hoeveelheid bekertjes en je hoeft ze ook niet af te wassen. Koop dus snel bij ons uw plastic servies en geniet van alle voordelen. Maar wanneer je bestelt, geniet dan eerst van de fikse korting die je van ons cadeau krijgt.