Een barista huren voor al uw evenementen

Het huren van een barista is iets wat tegenwoordig bijna overal mogelijk is. Bij elk bedrijfsfeest, evenement of een particuliere verjaardag kun je een barista huren. Dit vinden wij ook belangrijk. Iedereen moet koffie kunnen ervaren en niet gewoon drinken omdat het ervoor zorgt dat mensen wakker worden. Onze visie is dat mensen koffie elke dag als een ervaring moeten kunnen zien. En dat doen wij door het mogelijk te maken overal te kunnen genieten van echte barista koffie.

Waar kun je ons allemaal vinden?

Natuurlijk kun je dit helemaal zelf bepalen. Of dit nu bij een musical van groep 8 is zodat we de ouders een lekker bakje koffie kunnen laten beleven of dat dit is op een groot evenement in bijvoorbeeld de jaarbeurs. Niets is te gek voor onze barista’s. En ze zijn altijd blij om mensen te laten ervaren wat koffie allemaal kan zijn.

Onze ervaren koffiemeesters

Barista’s zijn natuurlijk meesters in het maken van de beste koffie. Onze koffiemeesters hebben dan ook een opleiding gevolgd waardoor de internationaal erkend worden als echte barista. Ze zijn opgeleid volgens de internationale koffie technieken. Zo verzekeren wij u ook van een echte Italiaanse koffie ervaring op uw evenement. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is even een barista huren. En dat kan heel eenvoudig via bijvoorbeeld onze website.

Het ervaren van koffie

Nu klinkt “koffie ervaren” voor veel mensen een beetje zweverig. Maar omdat veel mensen koffie gewoon drinken als een soort energiebron en niet per se omdat ze het nu zo lekker vinden is een ervaring juist erg belangrijk. Na het drinken van een echte barista koffie is het niet meer zo vanzelfsprekend om een bakkie te drinken in de ochtend. Na het proeven van het beste wat koffie ons te bieden heeft wil je nooit meer anders.