Een elektrische haard is de vervanger voor de traditionele

Een traditionele open haard is de blikvanger in uw woning. Meestal is de schouw mooi bewerkt en groots, of juist simpel en elegant. Echter worden tegenwoordig geen schouwen voor open haarden meer gemaakt in woningen. Ook wordt hier vaak niet de voldoende schoorsteen voor gebouwd. Het wordt dus vrij moeilijk om een open haard in huis te hebben. Hier is echter een oplossing voor. Een oplossing die er voor zorgt dat je alsnog kan genieten van het uitzicht van een haard, maar niet je huis voor hoeft te verbouwen. Een elektrische haard is deze oplossing.

 

Een elektrische haard is de vervanger van een traditionele haard

Wanneer je een traditionele haard is vrij lastig in een nieuw huis. Deze huizen zijn er vaak niet op berekend en hebben vaak ook geen schoorsteen. Er is dus onvoldoende lucht toe en af voer. Hierdoor kan het eigenlijk niet maar je wilt toch genieten van het uitzicht. De elektrische variant bied hierbij de uitkomst. de elektrische variant levert geen rook op, neemt weinig ruimte in beslag en levert geen brand gevaar op. Ook is het zo dat je vrijwel geen onderhoud aan de haard hebt in tegen stelling tot de traditionele.

 

De elektrische haard, hoe werkt deze?

de haard is in staat om levensechte vlammen na te bootsen. Het begint bij het maken van een mist binnen de haard. Dit wordt gedaan met behulp van water. Deze mist zorgt voor een oppervlakte waar dingen op geprojecteerd kunnen worden. Hier treden dan ook de 3D laser projectoren in werken. Deze laser projectoren zorgen voor de vlammen in de haard. Deze lasers projecteren namelijk de vlammen op de mist. Doordat deze lezers op verschillende punten binnen de haard geplaatst zijn, zorgt dit voor een 3D effect. Zo zal je dus van alle kanten kunnen genieten van het realistische vuur.