Een glazenspoelmachine verlaagt de werkdruk

Wanneer je in de ouderenzorg werkt, dan weet je hoe druk je het hebt met de bewoners. Vaak kunnen zij niet zo heel veel meer en zal je ze moeten helpen met de simpelste dingen, zoals het aankleden. De hele dag ben je bezig bij verschillende bewoners om ze uit bed te krijgen, ze te douchen en aan te kleden, ze eten geven en ze te vermaken. Hier komt een hoop tijd in te zitten. Wel geeft dit werk een hoop voldoening. Als je ’s avonds thuiskomt heb je het gevoel dat je echt een verschil hebt gemaakt voor deze mensen.

Bezuinigingen

De laatste jaren wordt er flink bezuinigd op de zorg. Er worden minder mensen aangenomen, want daar is geen budget voor. Maar er worden wel meer mensen aangenomen om in het tehuis te wonen. Dit zorgt voor een enorme werkdruk en ook tijd te kort. In de zorg kom je ook regelmatig in aanraking met de vieze vaat. Om een beetje tijd te besparen is het aanschaffen van een glazenspoelmachine een echte aanrader. Binnen enkele minuten is je vuile vaat schoon en kan je het meteen inruimen. Je hoeft niet halverwege de dag de vaatwasser uit te ruimen en je kan meerdere malen hetzelfde servies gebruiken.

De oplossing

In onze glazenspoelmachine kunnen naast glazen ook borden en bestek in. Je kan alles tegelijk erin doen, als het maar op een korf past. Wanneer je niet oppast, betaal je al snel te veel voor een glazenspoelmachine. Kom daarom eens bij ons op de site of in de winkel kijken. Wij hebben veel verschillende soorten, tegen een schappelijke prijs. In de winkel kunt u ook de machines zien werken en daar kunt u zien hoe schoon de vaat eruit komt. Kom snel eens op bezoek en schaf uw glazenspoelmachine aan voor de vermindering van werkdruk voor uw werknemers.