Een nieuwbouwmakelaar voor uw nieuwbouwproject

Nieuwbouw is een vorm van woningen die vrij hoog in prijs kunnen stijgen tijdens het verkopen. Stel dat de vraagprijs 3 ton is. Dan zou de uiteindelijke prijs waarvoor het huis gekocht wordt zomaar 3,5 ton kunnen worden. Dit komt natuurlijk door het huizentekort en hierdoor is de vraag zo groot dat mensen tegen elkaar op gaan bieden. Dit klink allemaal vrij eenvoudig. Maar de juiste kopers bij de woningen krijgen is een val apart. Hiervoor kun je het beste een nieuwbouwmakelaar inschakelen.

Potentiële kopers

Omdat de huidige wereld voornamelijk gaan over transparantie van bedrijven en producten kunnen consumenten steeds makkelijker al het aanbod vergelijken en zijn ze steeds beter geïnformeerd over de huidige markt. Hierdoor is het een stuk lastiger om iemand zomaar een huis te verkopen. Je moet van goede huizen komen om mensen de juiste onderdelen van een woning te laten zien zodat ze overtuigd raken. En met een bedrijfsmakelaar hoef je je daar geen zorgen meet over tet maken. Wij gaan in gesprek met potentiële kopers en zorgen dat we alle beste onderdelen van de woning duidelijk laten zien aan de klant. Wij gebruiken al onze vakkennis om de klant een eerlijke woning te laten zien en zorgen dat we geen onzin verkopen. We hebben onze eigen naar op die manier opgebouwd door de jaren heen en dat willen we zo houden.

Persoonlijke aanpak

De reden waarom onze naam door de jaren heen zo sterk gegroeid is komt door onze persoonlijke aanpak. We gaan altijd in gesprek met onze klanten en met u om te zorgen dat alles voor iedereen duidelijk is. Zo bespreken we alles wat wij doen met u en vertellen wij onze potentiële kopers alles wat ze moeten en willen weten van de woning. Ook geven wij een onderbouwing voor de vraagprijs zodat de klanten weten dat ze niet teveel betalen. Op deze manier kunnen wij over het algemeen zeer veel mensen overtuigen om eens een kijkje te gaan nemen in de nieuwbouwwijk. Een nieuwbouwmakelaar is dus altijd een verstandige keuze waarmee u uzelf een hoop moeite bespaard.