Een opvoerelevator als ideale werkpartner

Veel bedrijven hebben te maken met het overslaan van bulkgoederen. Denk hierbij aan kunstmest en allerlei soorten poeders. Om dit materiaal te verplaatsen in een vrachtwagen of in een boot is niet zo een uitdaging. Maar om dit materiaal te kunnen verplaatsen naar andere hoogtes zijn veel mensen nodig. Iedereen is bezig en eigenlijk is het allemaal niet bepaald efficiënt. Hiervoor kun je als bedrijf het beste een opvoerelevator gebruiken. Dit is een machine die het verplaatsen van bulk naar verschillende hoogtes kinderspel maakt.

Wat is de elevator precies?

Voor veel mensen is al snel de link gelegd met het Engelse woord elevator, wat lift betekend. Het is dus eigenlijk een lift voor bulkgoederen waarmee het verplaatsen naar verschillende hoogtes efficiënt kan verlopen. En lift is net als bij mensen een stuk makkelijker dan een trap. De opvoerelevator is eigenlijk een soort band die de goederen verplaatst. De goederen kunnen gemakkelijk op de band geplaatst worden waarna het proces eigenlijk helemaal automatisch gaat. Erg gemakkelijk dus voor veel bedrijven die dagelijks te maken hebben met al het gedoe om goederen naar boven te krijgen.

Verschillende soorten

Er is natuurlijk geen one size fits al mogelijk bij het verplaatsen van bulk goederen. Goederen verschillen in groottes en gewichten en dus is het niet altijd mogelijk om alles om een en dezelfde band te vervoeren. Natuurlijk kunnen we wel overal de sterkste en duurste lift plaatsen, maar voor veel bedrijven is dat het geld niet waard. Daarom maken we onderscheid in groottes en gewichten. Kijk snel op de website welke elevator voor jouw bedrijf van toepassing kan zijn! Voor meer informatie over onze liften en alle verschillende opties die wij bieden kun je onze website bezoeken of telefonisch contact met ons opnemen. Achteraf zult u zeker geen spijt krijgen van deze investering! We staan altijd voor u klaar.