Een smoothie bar is niet meer weg te denken van een festival

Bij ons kunt een leuke Smoothie bar huren voor op een feest of evenement. We zien ons wel als echte koffie nerds, maar voor u een heerlijke smoothie maken vinden wij ook erg leuk. Dit is namelijk vooral erg leuk om te maken omdat er best veel werk in zit. Meer dan simpel een bakkie koffie zetten. Het huren van een bar als deze geeft ieder evenement een boost. Bij ieder evenement kun je wat extra vitamines drinken. Op die manier kun je de hele dag weer door. Onze smoothies worden gemaakt met verse groentes, fruit, zuivel, sappen en kruiden. Op die manier krijg je de lekkerste smaakervaring op een gezonde manier. Bij het inhuren van een bar als deze ben je verzekerd van succes op je evenement. Wilt u direct een bar huren? Neem dan direct contact met ons op.

Een Smoothie bar kan op ieder festival

De trend van een Smoothie bar is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Op ieder evenement kun je wel een bar als deze vinden. Het is ook fijn dat er een mogelijkheid is dat er veel vitamines kunnen worden gedronken. Er is steeds meer gezond eten en drinken te vinden op een festival. Je betaald hier vaak wel de hoofdprijs voor. Nu is dat anders, je kunt hier gewoon een vitamine boost drinken voor niet al teveel geld. Daarom mag een smoothie ook zeker niet ontbreken op een gezond festival. Een heerlijke smoothie maken kun je zeker overlaten aan ons.

Niet meer weg te denken

Zoals we net al vertelde over de trend, is een Smoothie bar echt niet meer weg te denken van een festival. We hebben verschillende combinaties die we graag aanhouden als het gaat om smoothies. Zo hebben we de Pineapple Passion. Deze bestaat uit ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping van verse passievrucht.