Een theebar op jouw feest

Binnenkort een feestje gepland? Dan kan het soms stressvol zien om iedereen te voorzien van een hapje en of drankje. Je loopt de benen uit je lijf en mist vaak zelf de gezelligheid van heel de avond. Tot nu, want met de theebar op locatie hoeft dit niet meer. Wanneer je bij ons de theebar huurt zit daar ook personeel bij, ook wel barista genoemd. Deze barista verzorgt jouw gasten met een drankje aan de theebar. Daarnaast is de barista ook een gastheer dus weert hij precies hoe hij met zijn klanten moet omgaan en verwelkomt hij jouw gasten op het feest.

Specialiteiten

Bij een barista denk je al gauw aan koffie maar niets is minder waar want een barista kan net zo goed achter een thee of smoothie bar staan om zijn gasten te verblijden. Hiermee willen wij ook duidelijk maken dat we meer specialiteiten hebben dan alleen in koffie. Zo hebben we allerlei verschillende smaken en bereidingswijzen voor bij de theebar en geldt dit ook voor de smoothie bar. Ben je benieuwd welke smaken we allemaal aanbieden en wat eventueel het kostenplaatje wordt? Ga dan naar onze website voor de informatie die je zoekt.

Vers

Wat heel belangrijk is om te weten is dat al onze producten vers zijn. Zo zijn onze koffiebonen vers gemalen en zijn theebladeren bijna net geplukt. Dit zorgt ervoor dat de aroma’s en smaken in de dranken meer tot zijn recht komt. Het is ook mogelijk om  onze specialiteiten te combineren dus een koffie-/theebar. Ook hier zijn weer andere kosten aan verbonden en bespreken we dit graag met je fysiek of telefonisch wanneer gewenst. Als je niet overtuigd bent van onze expertise dan raden we je aan op onze website nog het een en ander door te lezen. Wellicht verander je van gedachten.