Een zaal huren Delft voor familiedagen

Zin om eens wat anders te doen te doen tijdens een familiedag? Ga dan eens naar zaal huren Delft. Veel familiedagen worden groots aangepakt. Ze gaan paintballen, karten of zelfs surfen. Dit moet eigenlijk gewoon een dag zijn waar de hele familie samenkomt en je gezellig gaat genieten van elkaar. Het hoeft allemaal niet spectaculair te zijn. Pak een stokkaarten en ga bijvoorbeeld klaverjassen. Dit zorgt voor veel gezelligheid en hoeft echt niet moeilijk te zijn. Je kan nu ook een zaal huren Delft om een te gek familie uitje te regelen. Aan dit gebouw zit tevens ook nog een bowlingbaan gevestigd. Nog meer redenen om een zaal te huren hier.

Alle leeftijden zijn welkom

Jong of oud, het maakt niet uit. In onze zalen kunt u helemaal losgaan. Er kan worden gevoetbald, gevolleybald, getennist, gehockeyd of gewoon verstoppertje spelen. Je kan het zo gek niet bedenken, maar alles kan en mag al je een zaal huren Delft. Er kunnen ook veel spelletjes worden gespeeld in onze zalen. Voor de ouderen kan er eventueel een stuk worden afgezet waar zij rustig kunnen kaarten of zij kunnen lekker aan de bar een drankje komen nuttigen. Zoals je leest zijn onze zalen echt voor iedereen bestemd.

Contact

Al ga je een zaal huren Delft dan is het verstandig om dit op tijd te doen. Je kan onze receptionist hiervoor bellen of je kan online reserveren. Wanneer je gaat reserveren kan je ook de bowlingbanen reserveren. Dit kan op dezelfde tijd of ervoor of erna. Zo blijft de familiedag lekker wisselend. Wel stellen wij het op prijs als u een ongeveer aantal kunt noemen waarmee u gaat komen. Wij kunnen namelijk een pakket aanbieden met daarbij eten en drinken inbegrepen, als u hier interesse in heeft.  Kom dus ook snel een zaal huren Delft en geniet op volle toeren van uw familiedag.