Efficiënte bedrijfsvoering met een snelloopdeur

Wanneer je een bedrijf hebt wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd verspillen. Tijd is geld en wanneer je lang moet wachten op bijvoorbeeld een deur kan dit ten koste gaan van de maximaal haalbare omzet van dat jaar. Wanneer jouw werknemers bijvoorbeeld telkens moeten stoppen met wat ze aan het doen zijn om een deur te openen en hier vervolgens met alle nodige moeite doorheen moeten kan dit erg lang duren en dit is zonder van alle werknemersuren. De ideale oplossing voor deze problemen is een snelloopdeur. Zo kan iedereen ongestoord snel door alle ruimte heen en gaat er geen tijd verloren aan zulke onzinnige dingen.

Operationele efficiëntie

Tijdens het productieproces zijn er vaak meerdere werknemers bezig met werkzaamheden. Wanneer we moeten wachten tot een deur open gaat of wanneer we erg veel moeite moeten doen in bepaalde situaties om een deur open te krijgen gaat er veel tijd verloren en kunnen er ook ongelukken gebeuren. We hebben ook vaak zat gezien dat er een zwaar gewicht is omgevallen omdat een werknemer de lading moest loslaten om de deur te kunnen openen. Maar ook in bijvoorbeeld ziekenhuizen is er geen tijd te verliezen. Daar gaat het dan niet om producten maar om mensenlevens. Wanneer een persoon met spoed gereanimeerd moet worden kunnen we het niet permitteren dat er tijd verloren gaat omdat bepaalde deuren niet snel open kunnen. Met een snelloopdeur is dit probleem in één keer opgelost en kun je door alle gangen en deuren rennen zonder tegengehouden te worden.

Veiligheid

Natuurlijk kun je zelf installeren hoe de deuren moeten werken. Het nadeel van snel openende deuren vinden veel mensen dan onbekende mensen ook zo makkelijk overal in kunnen lopen. Maar we kunnen uiteraard een slot of een ander systeem installeren zodat u zelf kunt kiezen wanneer de deuren snel openen. Zo houden we mensen die geen toegang hebben buiten.