Elektrokids, De webshop voor kinderauto en E-steps speelgoed

Een spelend kind is een gelukkig kind. Op zoek naar elektronisch buitenspeelgoed voor kinderen begint bij Elektrokids. Deze webshop verkoopt diverse elektronische speelgoedauto´s, E-steps en My little pony´s. De speeltjes zijn geschikt om ermee buiten spelen door kinderen. Ze bevatten allemaal een accu, zodat een kind lekker kan scheuren in de nieuwste kinderauto van bijvoorbeeld Audi of Mercedes. Nu de feestdagen als Sinterklaas en kerst weer naderen, worden kinderen weer verwend door hun opa, oma en ouders met het nieuwste speelgoed.

E-steps

De elektrische steps worden steeds populairder in Nederland, hoewel de rijksoverheid E-steps verbiedt op openbare wegen. Toch zie je elektrische steps steeds vaker in straatbeeld omdat deze speeltjes gedoogd worden in Nederland. Elektrokids verkoopt E-steps voor kinderen en hoopt binnenkort ook steps voor volwassenen te verkopen vanuit de webshop. Mocht je twijfels hebben voor aanschaft van een elektrische step, op de website van ANWB staat handig info over E-steps.

Kinderauto

Elektrokids verkoopt bijna uitsluitend alleen speelgoed waarmee een kind erin of erop kan rijden. Deze meeste kinderauto´s hebben een accu, waarop een kind de gaspedaal kan intrappen, bediening voor verlichting en toeter. Ook worden er kinderauto´s verkocht waarop het kind zichzelf moet voortduwen met zijn benen. Uiteraard verkoopt Elektrokids ook stoere skelters met onder licentie van een bekende autofabrikant als Ford en Abarth. Wel moeten de kinderen zelf trappen om vooruit te komen.

My Pony

My Pony is een verrijdbaar speelgoed voor kinderen tussen 4 en 10 jaar. Deze rijdende dieren maken galopperende bewegingen waarmee kinderen vooruit kunnen bewegen op straat of binnen. Er zijn verschillende My Pony´s zoals een leeuw, dinosaurus, olifant en een pony. Bekijk het filmpje hieronder wat een My Pony is en wat het kan.

Elektrokids werkt samen met een Nederlandse leverancier. Dus geen lange wachttijden vanuit China. Alle verzendingen worden binnen 1 a 2 dagen aan huis geleverd. Ook kunnen bestellingen naar België verzonden worden.