Epifanes verf: geschikt voor iedere ondergrond

Bij het verven van eigenlijk iedere oppervlakte is het belangrijk om na te denken over de onderlaag waar de verf op komt. Bij het verven van schepen is dit niet anders. Sterker nog: doordat schepen in verschillende weersomstandigheden terecht zullen komen, is dit misschien wel extra belangrijk. Je wil namelijk niet dat de verflaag van het schip loslaat. Dit is niet alleen een lelijk gezicht, maar het is ook nog eens slecht voor de bescherming van het schip. Wanneer je dus gaat kiezen voor een verf die goed past bij de ondergrond van waarop het wordt aangebracht, zal je al snel op Epifanes verf uitkomen. We leggen je uit waarom Epifanes verf de beste keuze is op dit gebied.

Epifanes verf heeft de tand des tijds doorstaan

Epifanes verf is al jaren lang bekend binnen de wereld van verf. Het bedrijf is namelijk al opgericht in 1902 en is nog altijd actief. Ze hebben dealers over de hele wereld: van Nieuw-Zeeland tot de Verenigde Staten en van Suriname tot Japan. Dit geeft aan dat Epifanes verf over de hele wereld omarmd wordt. Dit komt vooral door de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur. Daarnaast hebben ze een breed assortiment aan verschillende verven. Hierdoor is er altijd wel een Epifanes verf voor de weersomstandigheden en onderlaag van jouw boot. Wanneer je hier advies over wil, kan je contact opnemen met het kantoor. Hier zitten specialisten voor je klaar  om je te helpen met al jouw vragen.

Epifanes verf tegenover Werdol verf

Wat veel mensen niet weten, is dat de producent van Epifanes verf ook de producent is van Werdol verf. Dit wordt dus ook wel als het jongere broertje van Epifanes gezien. Werdol is vooral geschikt voor bescherming tegen roest en dus voor verschillende metalen als onderlaag. Epifanes verf is daarentegen ook geschikt voor bijvoorbeeld houten onderlagen. Voor welk merk kies jij?