Epifanes verf voor scheepvaart

Wilt u graag uw schip een nieuwe kleur geven? Of bent u een schip aan het bouwen en gaat u deze verven? Naast dat de kleur een belangrijk punt is voor een schip, dient het schip ook goed beschermd te worden. Daarom is het erg efficiënt als u zorgvuldig een verf voor uw schip uitkiest dat tegelijkertijd ook uw schip beschermd. Hierbij adviseren wij u Epifanes verf. Dit merk wordt al sinds 1902 geproduceerd in de Nederlandse fabrieken en wordt momenteel wereldwijd gebruikt in de watersport. Deze verf wordt gebruikt door zowel particulieren als de echte bootbouwers onder ons.

Epifanes verf assortiment

Maar waarom adviseren wij u Epifanes verf aan? Deze verf heeft een hele fijne verwerking, het heeft ook een goede vloeiing bij het gebruik en beschikt over een lange levensduur. Dit merk richt zich specifiek op de twee onderdelen van een schip genaamd de onder- en bovenlijn van een schip. In deze twee onderdelen zit een duidelijk verschil. De onderkant van een schip ligt bijvoorbeeld voortdurend in het water. Dus de onderkant heeft een andere bescherming nodig dan de bovenkant. Voor de bovenkant bieden wij jachtlakken en primers aan en voor de onderkant bieden we bottomcoats, antifoulings en onderwaterverven aan. Het schip dient naast de kleur, ook een goede bescherming te krijgen zodat het schip door weer, wind en water kan varen.

Producten bestellen

Al de producten van Epifanes verf zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Deze producten leveren wij direct in slechts enkele dagen. Omdat het belangrijk is dat u de juiste producten voor uw schip kiest, adviseren wij u daar graag bij. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen. Naast het merk Epifanes, bieden wij nog vele andere merken aan van verf voor uw schip. Bekijk snel onze website en ontdek merken zoals Werdol, Sigma Coating, International, Nelf en nog veel meer.