Expediteur Rotterdam voor al uw douanezaken

Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van goederenvervoer. Wij zijn door de jaren heen een bekende naam geworden in en rond de haven van Rotterdam. In de kinderschoenen bestond het bedrijf uit twee medewerkers, nu tellen we 150 medewerkers. Vakkennis en een prettige sfeer staan bij ons centraal.

Bent u op zoek naar een Expediteur Rotterdam waar u zich ook thuis kan voelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Expediteur Rotterdam: inklaren en vrijmaken goederen

Als u goederen vervoert naar andere landen of laat importeren naar Nederland is het altijd spannend hoe de douane zal reageren. Expediteur Rotterdam staat u bij in dit proces. Door onze nauwe samenwerking met douane expediteurs hebben wij door de jaren heen een vertrouwensband opgebouwd. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste certificering. Wij dragen zorg voor het inklaren en vrijmaken van uw producten, zodat u er geen omkijken naar heeft. Voor meer informatie over douanezaken kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers, zij staan u graag te woord.

Vervoer via de lucht en over zee

Naast douanezaken kunnen wij u ook helpen met het verschepen van goederen of vervoer via de lucht. Via de zee verschepen wij goederen al naar 170 bestemmingen, via de lucht zijn dit er 700. U kunt uw goederen afleveren bij onze loods of wij halen de goederen op bij een door u gewenste locatie. Te allen tijde van vervoer kunt u de status van uw goederen inzien zodat u weet waar de goederen zich bevinden.

Kom in contact met Expediteur Rotterdam

Om contact op te nemen met Expediteur Rotterdam kunt u onze website bezoeken, hier leest  u meer informatie. Ook kunt u mailen, een medewerker zal dan zo spoedig mogelijk reageren. Voor dringende zaken kunt u telefonisch contact opnemen met ons.