Expert in bedrijfsinrichting

Over ons

Met jarenlange ervaring op onze naam weten wij tal van bedrijven te helpen met het ontwerpen, leveren en bouwen van hun ideale bedrijfsinrichting voor kantoren en tandartspraktijken. Door onze kennis die wij door de jaren heen hebben opgebouwd te gebruiken om vlotte en flexibele samenwerkingen te realiseren weten wij onze klanttevredenheid zeer hoog te houden en aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Wij denken graag met u mee in dit langdurige en vooral lastige proces waarin er enorm veel factoren komen kijken om een perfecte uitstraling te kunnen vormen voor uw tandartspraktijk of kantoor!

Kantoren

Om van start te gaan met het creëren van een goede samenwerking waarbij wij u helpen met de bedrijfsinrichting komen we graag eens langs om een rondje door het pand te doen en hier al uw wensen te bespreken. Waar wilt u wat hebben, welke kleuren moeten dat worden en waar wilt u de verlichting zijn zomaar eens vragen waarbij we samen gaan brainstormen naar de mooiste ideeën. Nadat we al uw wensen en voorkeuren hebben besproken gaan we aan de slag met het ontwerpen/tekenen van uw pand. Nadat u hier akkoord over heeft gegeven beginnen wij met de realisatie van de bedrijfsinrichting en kunt u binnen no-time weer open!

Tandartspraktijken

Uiteraard wilt u als tandartspraktijk een frisse, gezonde look uitstralen. We helpen u geheel met het uitwerken van al uw ideeën. Vooraf wordt een duidelijke afspraak gemaakt over het budget en de kosten om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Dit geldt overigens ook voor de contactpersoon die u aangewezen krijgt, zo kunt u zich richten op 1 van onze specialisten. Bedrijfsinrichting is een lastige klus waar we zo weinig mogelijk fouten mee willen maken.

Contact

Mochten we je kunnen helpen met bedrijfsinrichting of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je vakkundig en snel te woord kunnen staan.