Expertise en snelle service | Autobedrijf Den Haag

Voor een breed scope aan diensten kunt u bij ons autobedrijf in Den Haag terecht. Al jaren zijn wij bekend in de regio Den Haag. Onze diensten bestaan uit APK’s, Reparaties, onderhoudsbeurten en technische reparaties. Ook voor advies kunt u bij ons terecht. In dit artikel vertellen wij u graag meer over ons mooie bedrijf en de voordelen van onze diensten en nog veel meer. Lees dus snel verder!

Onze garage in Den Haag

Onze klanten komen bij ons terug voor een aantal mooie voordelen. Wij hebben alles onder één dak om uw persoonsauto op de juiste manier te repareren of te onderhouden. Hier onder vind u een overzicht van de voordelen van ons autobedrijf in Den Haag.

BOVAG gecertificeerd

Wij zijn een erkende reparatiegarage van BOVAG. De certificaten worden verleent aan autobedrijven met de juiste specialisatie eisen. Dus bij onze garage kunt u met een gerust hart uw auto achterlaten

Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid is een belangrijke kernwaarde. Wij zijn altijd klantvriendelijk naar onze klanten. We begrijpen namelijk goed hoe vervelend het kan zijn om uw auto te moeten missen. Om uw dagelijkse activiteiten niet in de weg te staan, hebben wij altijd een leenauto beschikbaar.

Dichtbij

Woont u in de regio Den Haag dan bent u niet ver van ons verwijderd. Binnen maximaal vijftien minuten bent u bij ons adres. Het maken van een afspraak is bij ons niet moeilijk. U kunt online een afspraak maken of langskomen op de locatie.

Kwaliteit

Onze monteurs zijn opgeleide vakmannen, dus weten echt waar ze het over hebben. Voor reparaties, onderhoudsbeurten en advies bieden zij de beste service. Als er wordt opgemerkt dat u zelfde iets kan doen om bijvoorbeeld de slijtage te voorkomen, dan zullen zij dat zeker doen.

Wil u meer informatie over de diensten die wij leveren? Neem dan contact met on op.